15 juni 2018

12 Juni 2018 // Champagnefrukost 🥂

Glimtar från kameran Studenten & balen 2018

Klockan ringde 3.50 den 12e juni 2018. Men jag hade redan varit vaken sedan 3.37.. Och klockan 5.49 stod jag redo med lockat hår, mössan på huvudet och champagnen i högsta hugg!
Vi hade champagnefrukost hemma hos Johan och allt var såå fint och bra fixat 💛
Hade varkligen så himla kul redan där och jag hade gjort vad som helst för att få spola tillbaka tiden och göra om allt igen. Vilken klass jag gick i! Världens härligaste gäng verkligen. På bilden till höger här ovan håller Johan ett tal och jag kan ju säga så mycket som att de första studenttårarna rann.. ❤️
Tack! Tack för en underbar frukost, men framför allt för våra 3 gymnasieår tillsammans!
Min fina fina Mathi 🐝 Och Filippa 💘
Och så begav vi oss iväg mot kyrkan och skolan en sista gång 🙈
Prag-gänget 👑
TJOHOOOO VAD LYCKLIG JAG VAR 🌸
Måste nästan säga att jag tycker att spårvagnsresan till skolan från frukosten var det roligaste på hela dagen. SOM vi sjöng och skrek, hoppade och dansade 💃🏽 Hela dagen var VÅR!
Och i kyrkan grät jag som ett litet barn haha.. Kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Alla känslor kom på en och samma gång..
 Ebba 😻❤️
 
Ännu mer dans, sång och skrik i klassrummet efter avslutningen i kyrkan 🎉 Och sedan samlades vi allihop ute på gården klockan 11.45 för att om en kvart springa ut till friheten (blir helt tårögd nu när jag skriver detta) 🌟

Angelica

Sååå kul & härliga bilder! Grattis :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress