En youtuber som jag följer, och som allra mest på hösten och vintern är Kalyn Nicholson. 
Just nu håller hon på med YouTober vilket innebär att hon lägger upp en video varje dag under Oktober. Nu är ju oktober dock snart slut, men varför inte se videosarna i november istället? 
 
Vill iallafall slänga in en liten hint om hennes kanal just under hösten/vintern när hennes videos som bäst. SÅ himla mysiga. Så det blir ett litet kvällstips från mig till er idag :) 
 
 
Mattemys med tända ljus.. Trots att solen tittade in genom fönstret.
 
 
 
Bakade lite mumsigt för att avsluta mammas födelsedagsvecka haha. 

 
Majsan var på besök och drack kaffe. Efteråt gick vi på en promenad i höstluften och hälsade på lammen :) Som två som tanter haha.
 
 
 
Recept på denna Mint-pannacottan kommer så småningom.
 
 
Självklart avslutar jag helgen med en bild på rosorna jag bl.a. gav mamma. Det är något speciellt med rosor alltså!

14 oktober 2016

V. 41

Vardag

 
 
 
 
Finally Fredag!! Träffade Majken direkt efter skolan så gick vi och tog en... KAFFE. Såklart. Alltså jag har ju typ blivit besatt av att gå å dricka cappo. Mums! Slurp säger det bara, och vips så var den slut haha :) 
Mysigt att få prata med min kära lilla vän och härligt också att få komma hem tidigt idag faktiskt. Har haft så mycket att göra så nu ikväll ska jag bara vila och ta det lugnt, med tända ljus. Och titta på alla fina blommor som mamma fått för att hon fyllde år i veckan. Det är ju UNDERBART med blommor överallt!! 
 
Ha en fin helg!