Köpte en ny liten vardags-sommarklänning på H&M för ett tag sedan. Invigde den igår och gillar den hur mycket som helst. Älskar mönstret och sådana här klänningar är så bra att slänga på sig när som helst på sommaren, vad man än ska göra :) 
 
Och idag gjorde jag det sista arbetet i skolan. Hur skönt? Och hur duktiga har vi inte varit detta året? Bästa S1A!!
Sista provet i ettan är skrivet och det känns så ofantligt skönt. Kan inte säga hur det gick, för jag har ingen aning, men att det är över kan beskrivas med ordet lycka! Har fortfarande en stor uppgift kvar på måndag, men det ska nog gå bra. Sedan är allt klart och jag kan göra vad jag vill efter skolan i en vecka innan vi går på sommarlov!! 

Sitter just nu på bussen till Fanny som ska ha middag. Mysigt och en bra start på denna helg. Dock ska jag upp tidigt som sjutton imorgon då jobbet kallar, men jaja. Just nu är jag bara så glad att proven är över så det spelar ingen roll haha. 

Ha en fin helg vänner! 

Glöm inte att följa min instagram @njutenstund. 
   
 
 
Detta, mina vänner, ska jag tala om för er är den godaste müslin jag ätit i hela mitt sjuttonåriga liv. Det är min bästa kompis mamma som gör den och jag var tvungen att fråga efter receptet för den är rent ut sagt Gudomlig haha. Och jag lovar, detta är inte en överdrift. Den är helt otrolig. Testa så får ni se själva! ♥
 
Mängden av alla ingredienser kan man självklart variera efter smak & tycke, men detta är så jag gör och fick berättat för mig haha. Där jag inte skrivit ut några mått kan ni bestämma lite själva hihi :)
-
Du behöver:
6 dl havregryn
2 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
1 dl linfrön eller chiafrön
1 dl pumpafrön
Kokosflingor
 
1 dl vatten
0,5-0,75 dl kokosolja
0,5-0,75 dl lönnsirap eller honung
0,5 msk kardemumma (eller annan krydda som kan tänkas passa. T.ex kanel)
 
Mandel
Cashewnötter
Russin
 
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 220-250°C.
-
2. Blanda ihop havregryn och alla fröer, samt kokosflingor av valfri mängd, i en form på ca 20x30cm. (Rekomenderar inte att ta både linfrön & chiafrön, det blir nog lite väl mycket att arbeta med för lilla magen haha)
-
3. Häll på vatten och rinnande kokosolja. Ringla över lönnsirap eller honung och strö på kardemumma. Mojjsa runt allt så att det blir en fin fördelning av allt, samt att det bildas lite "klumpar" (som typ startflingor ni vet?!).
-
4. Sätt in i ugnen, högt upp, i 5 minuter. Ta ut och vänd om så att allt rostas. Gör detta sammanlagt 3-5 omgångar. 
Efter 2 omgångar tillsätter ni nötter & mandlar, och innan sista rostningen/omgången har ni i russin. 
 
Låt svalna & häll i en fin glasburk :) Och för all del, NJUT EN STUND av varje tugga hihi.