Jag älskar verkligen dansen.. Finns inget som kan få mig att känna som när jag dansar. Ibland vill jag bara springa ut och sjunga & dansa. Bara känna mig helt fri och göra vad jag vill. Tänk att vara på en strand med hög musik och få dansa hur man vill och hur mycket man vill. Eller bara i danssalen, var som helst och hur som helst.
 
 Jag har dansat ända sedan jag var typ tre år till och från, men alltid börjat igen. Dansen är något som får mig att känna mig så otroligt lycklig. Jag dansar hela tiden. Hemma, i skolan i korridorerna, på gympan, hos kompisar, när jag pluggar, på dansklasserna. Hela tiden. Och det är underbart!! Det är som att alla problem bara försvinner för en stund. 
"They call it dance, I call it life"
 

30 juni 2014

Nämn 3

Vardag

... saker du gör när du har tråkigt: Kollar instagram varje sekund, går runt och klagar på att jag har tråkigt, läser bloggar
 
... saker du gillar: Grov macka med ost och tomat (!), dans, choklad
 
... saker du ogillar: Insekter, när folk inte kan planera/hålla planeringen, pollenallergi
 
 ... stora intressen du har: Dans, foto, äta mat haha
 
... maträtter du gillar: Pasta med currysås och kyckling (lovielove), lasagne, pappas kött och sås mmh
 
.. ord som beskriver dig: Målmedveten, galen, ofta stressad (å gla å snäll får jag la hoppas haha)
 
 
Eric släppte en ny låt på midsommar och den är så himla härlig!! Tycker verkligen att den är riktigt somrig och den kommer spelas dag ut och dag in under sommarlovet ♥ Världens bästa Saade har gjort det igen!