Något som verkligen berör mig är dans. Speciellt förstod jag det under Sia's konsert på Way out West i somras. Jag har ju alltid själv älskat att dansa och gör fortfarande det, och att se andra uttrycka känslor eller upplevelser genom dans och olika kombinationer av rörelser är så himla.. fint, hemskt, känsligt.. vad nu dansen ska förmedla. 
 
Jag älskar dans. Både att dansa själv, men även att se någon framträda och förmedla/visa något via dans och musik. Tyckte därför att Loreen's bidrag Statements i Melodifestivalen i år var otroligt bra. Väldigt likt Sia i början med den lilla tjejen och allt. Otroligt bra gjort!!
 
Så kolla in dessa klipp om ni inte redan sett dem: 
 
Loreen - statements. 
 
Sia - Chandelier.
18 y/o
 
Om jag får önska och längta efter att fylla år så ser det nog ut ungefär såhär just nu... Menar absolut inte att jag väntar mig att få detta, önskar mig det lika mycket av mig själv som av någon annan :)
 
Det är ju ett tag till april och min födelsedag (fast jag låtsas att det inte alls är långt kvar) men.. längta kan man ju alltid göra, och det gör jag vill jag lova!! Som en galning haha :))
 
 
Bilderna är från min mysiga fredagkväll med Majken :) Pratade om dittan och datten och hade ett riktigt fredagsmys ♥
 
Fick för härlighetens skull "sovmorgon" imorse. Inte för att jag sov, stod precis och sminkade mig när det plingade till att första lektionene var inställd. Skönt ändå, även om det var för sent för att lägga sig igen. Gjorde mig istället en kopp kaffe (såklart, vardagsglädje ska det va) och satte mig och pluggade här hemma. Nu har jag nästan precis kommit hem igen och ska plugga lite till. Sedan ska jag steka massa wokgrönsaker till middagen, mmmhhh älskar det, med soya!! SÅ gott ♥
 
MåndagsKRAM!