31 maj 2014

M&M

Vardag

Hello! 

Nu är jag, Maja här och hade tänkt att jag skulle gästblogga lite, då jag ska berätta lite om vad jag och och lilla Ärta gillar att göra tillsammans. :-) 

1: Eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra blir det att vi åker ganska mycket buss tillsammans. När vi sitter på bussen brukar vi alltid sätta oss på olika platser och låtsas som att vi inte känner varandra. Vi skrattar alltid så himla mycket åt det.

2: Vi älskar att äta typ picknick. Att vi åker in till Linné och köper grejer att äta och så sätter vi oss i slottis och har en liten picknick. Oftast blir det att vi inte har förberett det och vi bara kommer på det när vi redan är i Linné men det brukar ordna sig haha. 

3: Vi älskar också att fixa så att allt blir perfekt... Vi kan hålla på i flera dagar och bara sitta och pyssla till något så att det blir perfekt.

4: Planera... Det hör väll lite ihop med punkten innan men vi bara ääälskar att planera så vi vet vad som ska hända, så att vi är förberedda och så att vi hinner med allt som vi vill göra. Vi gillar ju såklart att göra random saker också men det är alltid bäst att planera. 

~ Maja 

30 maj 2014

Långledigt!!

Vardag

Hej!! I onsdags efter skolan träffade jag Filippa. Vi åkte hem till henne och sen gick vi ut, tillbaka till henne och sen ut igen och träffade lite folk. Asmys va deee!! Sen sov jag där och igår träffade jag Maja. Vi åkte in till stan och tittade lite å fixade en present, för idag ska jag och några girls på resturang och sedan bio för att fira Majken som fyller 15!!! Wheeyyyy! Kommer bli så himla mysigt ♥

Idag har jag hittills gått en pw och ätit bananpannkakor. Just nu ligger jag och solar och ska snart ta mig upp och duscha innan jag träffar Maja. Vi ska fixa lite grejer och sen träffar vi dom andra. 

Hoppas att ni har det bra nu när vi har långhelg och allt. Kram!