M&M

Hello! 

Nu är jag, Maja här och hade tänkt att jag skulle gästblogga lite, då jag ska berätta lite om vad jag och och lilla Ärta gillar att göra tillsammans. :-) 

1: Eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra blir det att vi åker ganska mycket buss tillsammans. När vi sitter på bussen brukar vi alltid sätta oss på olika platser och låtsas som att vi inte känner varandra. Vi skrattar alltid så himla mycket åt det.

2: Vi älskar att äta typ picknick. Att vi åker in till Linné och köper grejer att äta och så sätter vi oss i slottis och har en liten picknick. Oftast blir det att vi inte har förberett det och vi bara kommer på det när vi redan är i Linné men det brukar ordna sig haha. 

3: Vi älskar också att fixa så att allt blir perfekt... Vi kan hålla på i flera dagar och bara sitta och pyssla till något så att det blir perfekt.

4: Planera... Det hör väll lite ihop med punkten innan men vi bara ääälskar att planera så vi vet vad som ska hända, så att vi är förberedda och så att vi hinner med allt som vi vill göra. Vi gillar ju såklart att göra random saker också men det är alltid bäst att planera. 

~ Maja 
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL:

Din kommentar:

Trackback