31 december 2016

Året som gått / 2016

Q/A Vardag

 
Hur har året varit?
Svar: Året har varit bra. Sommaren var härlig och det känns bra att ha börjat tvåan och verkligen känna sig mer hemma i skolan, för allt var så nytt i ettan och 2015.
 
Bästa köpet?
Svar: Hm, jag tror att det är min pälsjacka (fake) och väskan som jag köpte i Sthlm från Rebecca Minkoff. Men om jag får säga en bra annan ny pryl som jag själv inte köpt, så är det att jag fick en Aeroccino (mjölskummare) från Nespresso i julklapp hehe. Har druckit kaffe med maaaasssaaa skum varje dag sedan jag fick den. Mmmh ♥
 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2016?
Svar: Hm, måste kolla min Spotify-lista... Alltså det finns ingen låt som kommer få mig att tänka TVÅTUSENSEXTON direkt. Men det finns absolut låtar som är kopplade till händelser under året. Här är några:
 
Den första är alltid gratis, Ayahuasca och Svart sommar - Veronica Maggio
Black Car - Miriam Bryant
NO - Meghan Trainor
Sia
Slayin - Tion Phipps
Massvis av låtar av James Bay
Jag utan dig och Man måste dö några gånger innan man kan leva - Håkan Hellström

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Denna frågan är lika svår varje år haha. Eftersom att jag träffade Maja en del på lovet så är hon nog högt upp på listan iallafall ♥ Och kanske Majken? "Mitt gäng" i klassen :)) Vet inte riktigt haha. 

Blev du kär i år?
Svar: Jag skulle kanske inte riktigt säga kär men...
 
Bästa minnet från detta året?
Svar: Oj oj oj! Denna frågan är också alltid svår. Men Stockholm med Maja helt klart! ♥ Det är givet. Sedan London såklart. Bästa London, kommer aldrig glömma hur jag tillochmed fick lyckotårar när jag steg ut från tunnelbanan vid Big Ben. Det finns mycket bra minnen!! Österlen och Köpenhamn också :D
 
 
 
 
 
Har du blivit bättre på något?
Svar: Haha, jag har verkligen ingen aning. Har säkert blivit bättre på någonting, men jag vet inte exakt vad just nu.
Jo just det. Som jag skrivit i mina resuméer med bilder; att göra latte art ;)) 

Vad var extra bra med året?
Svar: Resor!! Det är alltid det bästa. Och att jag känner mig mer hemma i skolan :) Min födelsedag i Stockholm var också väldigt rolig. 

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Jag har ju definitivt lärt känna klassen bättre, men jag vet inte om det är några helt nya?! Några på jobbet kanske.. haha. 

Vad kommer du sakna mest från året som gått?
Svar: Om jag inte åker till London nästa år så kommer jag att sakna det mest hahah. Nej men jag vet inte riktigt. Hehe, tänker alltid att det är kul att svara på dessa frågor och tänka tillbaka på året, men när jag väl sitter här så har jag inte något riktigt svar på en enda fråga typ.. SÅ svårt att minnas och komma på sånt här ju!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Hm, shopping i London kanske. Nej, men kläder och kaffe tror jag haha. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2017?
Svar: KÖR HÅR PÅ DIN ARTONÅRSDAG! ♥
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress